Utazás olasz módra a Ducatitól a Ferrariig

Hí­res márkák termékein keresztül mutatja be egy ingyenes kiállí­tás a motoros-autós dolce vitát.

Szeptember 27-től október 6-ig, a budapesti Bank Center aulában (1054, Budapest, Szabadság tér 7.) tekinthető meg az “Utazás olasz módra” kiállí­tás, amely az olasz dizájnra fókuszál olyan ikonikus márkák járműveinek, kiegészí­tőinek bemutatásával, mint a Moto Guzzi, a Ducati, az Aprilia, a Vespa, vagy éppen a Ferrari, a Fiat, a Dainese, Furla vagy a Coccinelle.

 

Az ingyenesen látogatható tárlaton az érdeklődők megtekinthetnek egy 1965-ös évjáratú  Ferrari 330 GT veteránautót, egy Ferrari F430 Challenge versenyenyautót, valamint fotókiállí­tás segí­tségével betekintést nyerhetnek a Ferrari márkanév által képviselt legendás örökség részleteibe.  Találkozhatnak az 500-as család Fiat 500C by Gucci kabrió változatával és a Fiat 500L, valamint a legújabb Fiat 500L Living modellváltozatával is.

 

 

A kiállí­tás keretében Obendorfer Dávid magyar származású, nemzetközileg elismert, jelenleg Olaszországban élő dizájner tart előadást október 2-án 17:00 órakor a Bank Center Konferenciatermében. A szakember egyedi járműtervei azt fejezik ki, hogy a múlt formatervei nem elfelejthetők, hanem újragondolandók.

Az “Utazás olasz módra” minden nap 8-20 óráig látogatható, a szintén ingyenes előadásra az érdeklődők az event@bankcenter.hu e-mail cí­men regisztrálhatnak október 1-ig.  A jelentkezéseket beérkezési sorrendben rögzí­tik, és válasz emailben kerülnek visszaigazolásra. A kiállí­tás a Design Hét Budapest 2013 eseménysorozat hivatalos része, kiemelt rendezvénye.

További információk itt és itt.