Triumph meglepetések: bemutatkoztak az új 900-asok

Korai volt temetni a Triumph 900 cm3-es retro családját. A Bonneville T120 tavalyi bemutatása ugyan a kisebb kategória végét szellőztette meg, de az angol mérnökök már dolgoztak az új 900-as sorozaton. El is készült mindjárt három változatban: a T100 Bonneville, T100 Black és Street Cup dobogtatja meg 2017-ben a retrorajongók szí­vét.

 

Triumph Street Cup

 

A T100-as modellek könnyebbek, kisebbek, mint a T120, az alacsony ülésmagasságuk révén nagyon könnyedén vezethetők, és a kezdők számára döntő érv, hogy készül belőlük A2-es kategóriával is vezethető, 48 LE-re fojtott változat. A Triumph már egy ideje hangoztatja, hogy milyen fontos számukra a személyre szabhatóság, az új családhoz éppenséggel több mint 150 féle kiegészí­tőt kí­nálnak. A Street Cup a café racerek közé sorolható, alacsonyabb kormánnyal, meredekebb villaszöggel, üléspúppal, cseppnyi szélterelővel, tömzsi, mégis klasszikus kupufogódobbal és harsányabb szí­nekkel indul hódí­tó újára.

 

Triumph T100

 

A trió mindegyikében Ride by Wire rendszer, ABS, kapcsolható kipörgésgátló, nyomatékhatárolós kuplung, USB csatlakozó, indí­tásgátló jelenti a gazdag alapfelszereltséget. A tempomat és a markolatfűtés azonban külön rendelendő.

 

Triumph T100 Black