Robogó roadshow

Kiskőrös az I. Putoline-Sava Robogó Roadshow kezdő állomása május 25-én, amit június 1-jén í“zd, június 22-én Székesfehérvár, július 6-án Nyí­regyháza, július 21-én Mosonmagyaróvár és augusztusban egy máig ismeretlen helyszí­n követ. A végső állomás szeptemberben Budapesten lesz.

Az első hat állomás programja ügyességi-, stunt- és robogó szépségverseny. Az ügyességi versenybe bármilyen robogós, simsonos, MZ/ETZ-s, 125-ös motoros benevezhet. A hat forduló egyes győztesei a hetedik budapesti rendezvényen mérik majd össze tudásukat. A fődí­j egy Gilera GP 1000 versenyrobogó teszt.

A stunt versenyre előzetes jelentkezés alapján válogatják a résztvevőket. Az első hat fordulóban minden versenyzőről készül videoklip, amely felkerül a rendezvény honlapjára. A legtöbb szavazatot kapó versenyző lesz a győztes.

A szépségversenybe benevezett robogókról az egyes állomásokon profi fotós készí­t képet. A győztes robogóról internetes szavazás dönt, eredményhirdetés a hetedik állomáson szeptemberben.

Pénteken 14:00 órától várnak minden érdeklődőt Kiskőrösön, az írpád utca és Temető utca találkozásánál. További információ itt