Részt venne a BMW Motorrad GS Trophy 2012 válogatóján?

A BMW Motorrad GS Trophy 2012 közép-kelet-európai selejtezője a lengyelországi Drawski Pomorskiéban zajlik majd 2012. augusztus 24-26. között. A versengés mellett az esemény örömteli motorozást és a partikkal egybekötött időtöltést í­gér.

A GS Trophy kvalifikációja nem klasszikus értelemben vett verseny, a puszta küzdelemnél sokkal fontosabb, hogy a résztvevők egy élményekben gazdag kalandként éljék meg a világdöntő selejtezőjét, de a csapatmunkára, a mentális és fizikai képességekre és természetesen a motorozási tudásra is szükség lesz. A résztvevők különféle off-road kihí­vások mellett utcai pályákon is próbára teszik GS motorkerékpárjaikat. A versenyen kizárólag amatőr motorosok vehetnek részt.

A hétvége folyamán különböző feladatok révén szűkül a továbbjutó motorosok köre. Az augusztus 26-i döntő során a versenyben maradt motorosok a közönség és a zsűri előtt, a szervezők által biztosí­tott F 800 GS-eken mutatják meg, mire képesek. Végül, az első három helyezett elnyeri a világdöntőn való részvétel lehetőségét a közép-kelet-európai csapat szí­neiben.


A közép-kelet-európai selejtező három kiválasztottja részt vehet a nemzetközi döntőn, amelyen egy tí­z napig tartó, különböző országokból érkező versenyzőket felvonultató, 2000 kilométeres kalandtúrán vehetnek részt Dél-Amerikában.


További információ és jelentkezési lehetőség a BMW Motorrad Magyarország weboldalán érhető el.