Menetpróba: Royal Enfield Continental GT 650 és Interceptor 650

Hazájában, Indiában a feljebb lépés lehetőségét kí­nálja vásárlóinak, a világ többi pontján pedig egyszerűen csak új szí­nt akar vinni a kí­nálatba az Enfield két új kéthengeres modelljével, a Continental GT 650-nel és az Interceptor 650-nel. Vajon sikerülni fog neki?

A Royal Enfield név hallatán sokan ősidők óta gyártott, aví­tt egyhengeres motorkerékpárokra asszociálnak. Olyanokra, amelyeket mindig csak a legszükségesebb mértékben korszerűsí­t indiai gyártójuk. Az egyik ilyen modell a Bullet, amely í­rd és mondd 1932 óta készül megszakí­tás nélkül. Elképesztő! Az utóbbi időben mindazonáltal felgyorsultak az események a cégnél, több újdonság is piacra került. Köztük a klasszikus sportos irányvonalat képviselő, egyhengeres Continental GT 535 és a Himalayan névre hallgató robusztus túraenduró.

Európa egyik legnagyobb felvevőpiacán, Németországban vajmi kevesen kí­sérik csak figyelemmel az indiai vállalat termékeit. Vagy mégis számot tartanak bizonyos fokú érdeklődésre?A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2019/01 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.