Menetpróba Honda Africa Twin Adventure Sports

Az új Adventure Sports személyében a Honda egy csodaszép, terepre való modellt állí­t ki az Africa Twin mellé. Vajon a nagyobb offroad-ambí­ciók összeegyeztethetők a nagyobb tömeggel és a bőséges elektronikával?

Az Africa Twin két évvel ezelőtti prezentációjának üzenete egyértelmű volt: ride-by-wire, alumí­niumváz vagy tömlő nélküli gumik – ilyesmire egy túraendurónak nincs szüksége. Legalábbis olyannak nem, amely komolyan veszi a kalandozást. Ami az őserdőben megy tönkre, azt ott meg is kell tudni javí­tani. Még ha a legtöbb túraendurós számára a horizont térben és gondolatban valahol mégis inkább a Földközi-tengernél lenne, mint a Titicaca-tónál, a nélkülözhetőség üzenete meggyőző volt. Őszintének és reálisnak hangzott. Annál is inkább, hiszen az Africa Twin e szerény szavakat nagy tettekkel támasztotta alá, az országúon jól, terepen pedig első osztályúan bizonyí­tott.

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2018/6 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található