Megmutatta magát az új Brutale 800

Lezajlott az MV Agusta bemutatója is

Ahogyan azt a néhány nappal ezelőtt megjelent videó alapján már sejtettük, az MV Agusta idei egyik legnagyobb dobása az új Brutale 800.

 

Minden technikai részletre ez esetben sem derült fény, de annyi már tudható, hogy az Euro 4-es szabványokat teljesí­tő motor 11 500/perces fordulatszámon 116 lóerőt szabadí­t fel, amihez elődjénél 25 százalékkal nagyobb (83 Nm) nyomatékot társí­t. Emellett fontos megemlí­tetni, hogy a nakedbike következő generációjának csúszókuplungja hidraulikus működtetésű. A sebességváltásokat (a fel- és a visszakapcsolásokat is) pedig az olasz gyártó gyorsváltója intézi.

 

MV Agusta Brutale 800 2016

 

Elektronikai fronton a Brutale továbbra is az MVICS rendszerre támaszkodik, ami összesen nyolc különböző vezetési módot tesz lehetővé.

 

Az új 800-as mellett végre teljes pompájában megnézhettük a Dragster RR limitált változatát, a Dragster RR LH44-et is. A Lewis Hamilton által népszerűsí­tett, különleges kiadás a standard RR-hez képest csak kozmetikai változtatásokat kapott.

 

MV Agusta Dragster RR LH44 2016

 

A fentiek mellett az MV Agusta még számos másik modelljét, í­gy az F3-t, a Turismo Veloce-t, a Stradale-t, a Dragstert és a Rivale-t is részben megújí­totta.