Hangulatkeltésben elég jó az új MV Agusta Dragster RR

Se café racer, se scrambler, se túraenduró nem lesz a küllős kerékkel szerelt MV Agusta.

Két hete dobta ki az első figyelemfelkeltő videót az olasz motorgyártó, most pedig bemutatták az első videót is. Az akkori találgatások tévesnek bizonyultak, a küllős kerékkel sikerült félrevezetniük akkor az egész sajtót: se  scrambler, se café racer nem lesz az új modell. Túraenduró pedig pláne nem.

 

 

Az MV Agusta Dragster RR első videójában a gyorsulási versenyek elevenednek meg – aki járt már Kunmadarason, nagyon jól tudja miről van szó, a fenti videó akár ott is készülhetett volna.
Persze szigorúan csak egy teasert adtak ki eddig, amiben a motor teljes egészében nem látható, csupán részleteket kapunk, amiből elkezdhetjük összerakni a teljes képet. Az RR ABS-szel és kipörgésgátlóval lesz felszerelve, a minden paraméterében állí­tható első futóművet a Marzocchi szállí­tja, a Pirelli gumikat pedig Kineo küllős felnikre szerelik. A háromhengeres motorból a gázok az F3 és az F3 Brutale modelleken is látott, döbbenetesen szép, háromcsövű kipufogón távoznak.

 

 

A megmutatott részletek mind szépnek, jól kidolgozottnak tűnnek – talán már a Mercedes minőségellenőrei járőröznek az olasz gyárban?