Gyíkká változtat-e a koronavírus elleni oltás?

Sokakat foglalkozta a kérdés, beoltassam–e magam vagy ne, ha egyszer földi halandó számára is elérhető lesz a vakcina. Nem győzködünk senkit, akit érdekel a motoros mentők pár munkatársának véleménye, olvassa majd el a Motorrevü 2021/02-es számában a Mentőöv rovatát.

Számunkra jól kezdődik 2021: sikeresen zárult Adju kössze kampányunk, így alapítványunk flottája gazdagodhat a hibrid Honda Jazz-zel. Az autó életében ez semmilyen változást nem jelent: még az okmányirodai ügyintézés ideje alatt is szorgalmasan dolgozik, szállítja a COVID-mintákat. Ezúton is köszönjük nektek, hogy hozzájárultatok ehhez a sikerhez! Ugyanakkor minket is utolért egy általános társadalmi jelenség, amivel mostanában – érthető módon – minden egészségügyi dolgozó találkozik. Baráti beszélgetéseink az alábbi mintát követik: üdvözlés, majd a harmadik mondatnál elhangzó kérdés: „te beoltatod magad?” Épp ezért úgy gondoltuk, ebben a rovatban most kitérünk a témára egy picit, ha már mindenkit foglalkoztat.

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2021/02 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.