Aktuális számunkból: Triumph Bonneville Bobber Black

A Triumph Bonneville Bobber kelendő motorkerékpár: az angol motorok közül ez a modell cserélt gazdát a legtöbbször 2017-ben.

A most bemutatott éjfekete, műszakilag részben megújí­tott Bobber Black küldetése, hogy megszilárdí­tsa ezt az első helyet.

Fellebbent a függöny a Triumph új Bobber Blackjéről. Testvérmodelljéből, a Bobberből, amelyet a britek 2017 elején dobtak piacra, októberig 735 talált bobberrajongó gazdára. Ezzel a Bonneville családhoz tartozó 1197 köbcentis kéthengeres az első helyet foglalja el az angolok forgalomba helyezési statisztikáiban. A Street Triple-nek és társainak be kell érniük az ennél hátrébb lévő helyekkel. Ez a sorrend minden bizonnyal meg is marad, ugyanis a Triumph tovább bőví­tette a Bobber sorozatot. A különböző szí­neknek ugyanakkor már nincs szerepük, csak feketét lehet választani. Matt, illetve fényes kivitelben. Többféle nincs, a jövőbeli Bobber Black-tulajdonosoknak tehát meglehetősen sötét üzelmekbe kell bocsátkozniuk.

Motorrevü legfrissebb, 2018/3 száma megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található!