8. Budapest Motor Kiállí­tás – Képes beszámoló

Véget ért a Budapest Motor Kiállí­tás. Voltak motorok, volt ruházat, tömeg, büfé, és persze csajok. Csak egy valami hiányzott: néhány kiállí­tó.

Persze lehet mondani, hogy válság van, meg takarékoskodni kell, de azért nem megszokott dolog az, hogy olyan márkák maradnak távol a Motor Kiállí­tástól mint a Kawasaki vagy éppen a BMW, hogy csak kettőt emlí­tsek a hiányzók sorából. Ennek ellenére aki kilátogatott jól érezte magát, hiszen í­gy is lehetett információkat szerezni és álmodozni.

Természetesen mi, a MOTORREVíœ sem maradhattunk ki ebből. Sőt, kisorsoltuk az “Év motorjai 2009” szavazásunk főnyereményét egy Suzuki DR125SM motorkerékpárt, visszaadtuk tulajának a PIMP játék keretében átépí­tett Vmax-ot, épí­tett motorokkal és Mező János, Bamakot is megjárt Ténéréjével vettük körbe a standot és persze ajándékoztunk. Mindig és mindenkit aki éppen arra járt, és nem utolsó sorban aláí­rást gyűjtöttünk a motorosok legális buszsáv használatáért.

Aki pedig nem tudott eljönni annak egy rövid képes összefoglalóval kedveskedünk.MOTORREVíœ stand szemből,… és oldalról.A felextrázott Vmax, már korábban kisorsoltuk.

Új az első és hátsó futómű, fém fékcsöveket és kuplungcsöveket szerelték fel, Laser kipufogó dobok gondoskodnak a megfelelő hangról, és persze a fényezés sem maradhatott ki. Ennek védelmére LSL bukógombákkal is ellátták a motort. A hab a tortán a Pro-Bolt blokk csavar szett, az Avon gumik és az EBC fékbetétek.Az  “Év motorjai 2009” szavazás fődí­ja: Suzuki DR125SM. A Kiállí­táson sorsoltuk ki.Volt szerencsekerék is, hogy tudjunk ajándékot adni, és persze, hogy legyen min izgulni. Mindenki szerette.A már emlegetett tömeg. Tényleg sokan voltak.


Safety-Hungary standTermészetesen voltak motorok is. Épí­tett és széria, újdonság és már ismert modellek. A képen a Yamaha XJ6.Aprilia RSV4

A kiállí­tásról a MOTORREVíœ májusi számában is olvashatnak.