Vasárnap lesz az X-Trial világbajnokság nyitófutama

Idén a sorozat első futamának ad otthont a Papp László Budapest Sportaréna. Most jegyet is nyerhetsz a Motorrevüvel!

Nagyon örültünk, amikor bejelentették, hogy ismét világbajnoki futamot rendeznek Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában. Az X-Trial ügyességi motorversenyt második alkalommal rendezik meg Magyarországon.


Az első fordulóban a kilenc versenyzőt három futamba osztják. Minden futam minden versenyzőjének a hat szakaszból álló pályával kell megküzdenie egymás után úgy, hogy maximum egy percet tölthetnek az egyes szakaszokon. Miután mindhárom futam befejeződött, a versenyzőket 1-től 9-ig rangsorolják – függetlenül attól, hogy melyik futamban indultak. Az első forduló legjobb hat versenyzője bekerül a második fordulóba.


A második fordulóban a hat kvalifikált versenyzőt két hármas futamba osztják. A versenyzőknek ismét teljesí­teniük kell a hat szakaszból álló pályát úgy, hogy ne lépjék át az egy perces szekciós időkorlátot. A két legjobban teljesí­tő versenyző bekerül a döntőbe. A döntőben a legjobbak mérik össze tudásukat egymással. Először az egyik, majd a másik versenyzőnek kell ismét teljesí­tenie a szakaszokat. A forduló végén a legjobb pontszámmal rendelkező versenyző lesz az X-Trial győztese.


Érdekel az X-Trial vb? Nincs még jegyed rá? Itt a lehetőség, játssz velünk és nyerj!

Dobj egy szelfit az aktuális Motorrevüvel, küldd el nekünk és nyerj 2 db páros belépőt az X-TRIAL világbajnokság budapesti futamára! A képek jöhetnek facebook üzenetben, a poszt alá vagy a szerkesztoseg@motorrevu.hu email cí­mre.