Új rekordok születtek a hétvégén!

Több mint 10 új Országos rekord született a 23. Aegon Kunmadár második futamán a Motul Kupán. A 16 motoros és 12 autós kategóriában a motorok között taroltak a Suzukik, több idő és sebesség csúcs is kötődik a márkához. Szenzációs 10 másodperc alatti csúcs született a Super D 600-ban, ahol először egy 600-as Suzuki lépte át az álomhatárt, de rögtön utána Lencsés Kolos Super D 1000-es gépe is megdöntötte a kategória időrekordját és 8,2 másodperccel hihetetlen csúcsot állított fel 402 méteren az 1000-es Suzukival. A Super D 600-ban annyira izgalmas volt a verseny hogy másik 10 alatti idő is született s végül Kiss Gáboré lett az OB hivatalos csúcs.( Honda)

Az 1200 lóerős SuperTwin TopFuel nitrometánnal hajtott gép pedig csak úgy szórta a 6 másodperces időket, ezzel is borzolva a szép számú közönség idegeit. Az autósok is kitettek magukért hiszen többen új egyéni csúcsot állítottak fel. A látványt a driftesek fokozták, így egy komoly technikai teljesítményt felvonultató eseményt élvezhetett a nagyérdemű.

Augusztus 20-21-én folytatódik a sebesség őrület de akkor már éjszakai stunt és tűzijáték show is lesz. Kunmadár Téged is Hazavár!