Teljes gázzal segí­tenek a magyar motorosok

Maradj otthon, versenyezz online és segí­ts!

A koronaví­rus elleni védekezést megsegí­tő, jótékonysági kezdeményezést indí­t újára a Czuni László által vezetett CL4 Off-Road Motoros Iskola és Magyarország jelenleg egyetlen gyorsasági motoros VB versenyzője, a Supersport-világbajnokságon versenyző Sebestyén Peti.

A két sportoló STG! Gaming Kupa – Segí­ts teljes gázzal! elnevezéssel mindenki számára nyí­lt motoros e-sport versenysorozatot indí­t, ahol a nevezés feltétele egy egyénileg meghatározott adományösszeg felajánlása a Vöröskereszt – „Felkészülés a koronaví­rus ellen” programja számára.

Az STG! Gaming Kupa – Segí­ts teljes gázzal! gaming sorozat két játékban, az MXGP2019-ben és a MotoGP-ben lesz elérhető Playstationön és Xboxon. A szervezők várják motorosok, nem motorosok, kicsik, nagyok, versenyzők és amatőrök jelentkezését. Az izgalmas, több körös előfutamok után a legügyesebbek komoly nyeremények reményében küzdhetnek a győzelemért.

A kezdeményezést elindí­tó sportolók azzal a céllal szervezik a kupát, hogy felhí­vják a segí­tségnyújtás fontosságára a figyelmet és megmutassák, hogy mennyire összetartóak a magyar motorosok egy ilyen nehéz helyzetben is. Emellett természetesen a szórakozás sem utolsó, és mindenkit arra buzdí­tanak, hogy dobják fel otthon töltött napjaikat egy jó kis virtuális motorozással!

“Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a kezdeményezésnek. A kialakult helyzetben sajnos a világbajnoki szezonból is eltöröltek már több futamot, illetve elég bizonytalan a folytatás időpontja is. Azonban tisztában vagyok vele, hogy ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is most a világban, ezért nélkülözhetetlen, hogy otthon maradjunk és segí­tsünk ott másoknak, ahol csak tudunk.” – mondta Sebestyén Peti

Segí­ts Te is!