Szombat: gyermekmotoroztatás Pilisen!

íllami gondozásban lévő gyerekek nehéz életébe vinnénk egy kis szí­nt és új élményeket. Csatlakozzon hozzánk!

Ne feledjék!

Szombaton megyünk Pilisre állami gondozott gyerekeket elvinni motorozni egy körre.

Találkozó: 2013. június 22., 8:00-kor a vecsési Agip kúon. Fél kilenckor együtt indulunk a Pilisi Gyermekotthonba.

Sztárvendég: Angyal Zoltán stunt világbajnok

Ha még nem jelentkezett, kérjük tegye meg, hogy tudjuk, hány motorosra számí­thatunk!

 

Pilisi Gyermekotthonban állami gondozásban lévő gyermekeknek igyekeznek boldog gyerekkort és biztos hátteret biztosí­tani – ezzel esélyt adva, hogy felnőve társadalom hasznos tagjaivá váljanak. Akikkel a nevelőtestület tagjai dolgoznak a gyermekotthonban és a hozzá tartozó iskolában, nemcsak tanulási képességeikben sérültek, hanem a vér szerinti családjuktól távol élve számos, mély érzelmi sérülést hordoznak magukban. Gyakran kötődési zavarokkal küzdenek, és különböző tragikus élményekkel kénytelenek minden nap együtt élni.
Ezen próbálunk segí­teni azzal, hogy egy kis jókedvet csempésszünk a mindennapjaikba. A motorozás élmény, és úgy gondoljuk, velük érdemes megosztani – hátha idővel meghatározóbb élménnyé érik bennük, mint a korábban elszenvedett bántódások.

 

 

Olyan biztos motoros tudással rendelkező motorosok jelentkezését várjuk, akik szí­vesen megosztanák a motorozás élményét egy pilisi gurulás – mondhatni felvonulás – alkalmával 2013. június 22-én délelőtt ezekkel a gyerekekkel. Ez egy szombati nap, amely reméljük minél több segí­tő szándékú motorosnak alkalmas. Szükséges lesz majd védőfelszerelést is biztosí­tani kis utasainknak, í­gy kérjük, aki vinne gyereket, legalább egy tartalék bukósisakkal készüljön.

 

 

Június 22-én, szombat 8 és 8:30 között gyülekeznénk a vecsési Agip kúon, ahonnan legkésőbb tí­zre leérünk a gyermekotthonhoz, ahol rövid ismerkedés után mindenki megtalálná az utasát, és egy rövid kört tennénk a környéken – és legkésőbb délután kettőre vissza is érnénk a fővárosba. Aki nem Budapest felől érkezne, velük az otthonnak helyet adó Beleznay-Nyáry kastély (Pilis, Kossuth L. ú 31.) előtt találkoznánk tí­z órakor.

Kérjük jelentkezzen, hogy tudjuk, mennyi motorosra számí­thatunk! Tovább >>>