Motorosok érték utol a gázolót

Amerikában történt a megdöbbentő eset. Az autós egyszerűen keresztülhajtott az őt megállí­tó motoroson. (Frissí­tve)

A sisakkamerák elterjedésével nem csak a gyorshajtós videók terjedtek el az interneten, hanem az utakon nap mint nap megtörténő furcsaságok is széles közönséghez jutottak el. Az alábbi eset viszont az egyékbént erős mezőnyből is kilóg, hiszen lényegében érthetetlen, hogy miért alakult ki a szomorú helyzet.

A lényeg röviden annyi, hogy a motoros csapat valamilyen okból összetűzésbe kerül egy Range Rover sofőrjével, majd megállásra kényszerí­tik. Az autós a szorult helyzetből a lehető legrosszabb megoldással próbál megszökni: az előtte álló motoroson és annak motorján nagy gázzal áthajtva old kereket, a népes csapat pedig a nyomába ered – figyelve arra, nehogy elé kerüljenek.

Aztán amikor a Range Rover már a forgalom miatt nem tud tovább haladni, megindul a bosszúámadás, és az egyik motoros a bukósisakjával elkezdi betörni az ablakot…

A továbbiakról keveset tudni.

Annyi biztos, hogy az elgázolt motoros meghalt.

 

Frissí­tés:

Sajnos az eredeti forrást vettük alapul, és a Live Leak-en még úgy hozták le az esetet, hogy a motoros meghalt. Azóta az amerikai sajtó felgöngyölte történetet, ami a következő módon hangzik a legfrissebb verzió szerint: motorosok kezdték leszorí­tani az autót, aki meglökte az egyik motoros hátsó sárvédőjét. Ez látszik a videón. Ez után a motorosok leszorí­tották az autót és kiszúrták az egyik kerekét, majd csak ez után következett be az a félelmetes gázolás, amiről az eredeti feltöltő, a GIXXARDR néven regisztrált tag azt í­rta, hogy az elgázolt motoros meghalt. Ezt a rendőrség azóta cáfolta.

További információ, hogy az autós nem egyedül ült a kocsiban, hanem vele volt felesége és két éves (más forrás szerint 5 hónapos) lánya is. íllí­tása szerint az ő védelmükben hajtott át a motoroson.