Megvolt az eső teszt! Folytatódik a tesztnapló.

Tartósteszt ruháinkat nem kí­méljük!

Kipróbáltuk igazán nedves időben a Shark Spartan Priona sisakot és a Trilobite Acid Scrambler 1664 motoros nadrágot. A videóban megosztjuk a tapasztalatokat.

Jelentjük, hogy a Fokt Motortól kapott Trilobite Acid Scambler 1664 tí­pusú motoros keki nadrág túl van az első mosáson. Ahhoz, hogy ezt az előí­rásoknak megfelelően tegyük, felderí­tettük a nadrág belsejét, ahol kimerí­tő információkra leltünk. Megtudtuk, hogy motoros ülepünk dí­szét 2018 júliusában gyártották, egyedi azonosí­tószámmal látták el, valamint azt is megtudtuk, hogy max. 30 fokon mosható mosógépben, nem szabad fehérí­teni, alacsony hőfokon vasalható és nem tisztí­tható szárazon.

Mosás után megmaradt felszí­nének enyhén viaszos tapintása, amely valószí­nűleg egy szennyeződéstaszí­tó bevonat lehet, ugyanis a legtöbb kosz simán leporolható róla. Mostanra hordtuk erős mí­nuszokban és enyhe tavaszi napokon, napi városi szaladgálásra nem kellett aláöltöző, de még most sem túl meleg egész napos szerkesztőségi viseletként sem. Nyáron e célra borí­tékolhatóan meleg lesz. A két szellőzőnyí­lást ez idáig nem kellett megnyitnunk rajta. Még mindig kedveljük, hamarosan hosszabb utakon, nagyobb sebességnél is bizonyí­tania kell.