Meghí­vó a Hungaroringre

Következő állomásához érkezik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésbiztonsági kampánya

A Budapest Motor Fesztivál után folytatódik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium figyelemfelhí­vó kampánya, melyben a motorosok és a segédmotorosok szemlélet igyekeznek átformálni a biztonságosabb közlekedés reményében. A rendezvénysorozat következő állomása április 16-án a Hungaroringen lesz.

 

A MotoRing névre keresztelt eseményen többek között vezetéstechnikai, mentőmotoros és védőruházati bemutatók, szimulátorok és greenbox fotózás várja az érdeklődőket. Ezek mellett lesz lehetőség próbakörök futására is magán a versenypályán.

 

Regisztrálni az esemény hivatalos weboldalán, illetve a helyszí­nen 9 és 10 óra között lehet.

 

 


A teljes közlemény:

 

 

Tisztelt Motoros Társunk! Tisztelt motorozás iránt érdeklődők!

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a motorosokra és segédmotorkerékpárosokra fókuszáló, figyelemfelhí­vó és szemléletformáló közlekedésbiztonsági kampányt indí­tott a 2016-os évben. A programsorozat nyitórendezvényére a Budapest Motor Fesziválon került sor március 18-án.

 

Az országos rendezvénysorozat legfőbb célkitűzése a motorosok figyelmének felhí­vása a biztonságos közlekedésre, a balesetegelőzésre és az egymásra való odafigyelés fontosságára. A programsorozat második alkalmára MotoRing elnevezéssel a Hungaroringen kerül sor, melyre Magyarország valamennyi megyéjéből várjuk a motoros klubok, szervezetek tagjainak jelentkezését, továbbá minden olyan érdeklődőt, aki szí­vesen csatlakozna a programhoz.

 

A rendezvény helyszí­ne: Hungaroring, Mogyoród

 

A rendezvény kezdési időpontja: 2016. április 16., helyszí­ni regisztráció: 9 és 10 óra között!

 

A rendezvényen programkí­nálata:

  • vezetéstechnikai bemutató
  • próbakörök a Ringen
  • motoros szimulátor
  • védőruházati bemutató
  • motoros ügyességi verseny
  • greenbox-os fotózás
  • mentőmotoros bemutató
  • elektronikus tesztek
  • gyermekprogramok

 

A rendezvényre jelentkezni 2016. április 10-ig lehet az alábbi linken: https://kozlekedesbiztonsag.rsoe.hu Jelentkezéseket korlátozott számban tudunk csak elfogadni.

 

Bármilyen kérdés esetén, kérjük, keressen bennünket bizalommal a kozlekedesbiztonsag@rsoe.hu cí­men.

 

íœdvözlettel,

 

Közlekedésbiztonsági Csoport