Magyarországon árverezik Rossi sisakját!

A Doctor a bevételt a Mentőmotoros Alapí­tványnak ajánlotta fel.

Valentino Rossi korunk legismertebb motorversenyzője. Kilencszeres világbajnok, számos rekordot tudhat magáénak: például egyedül ő volt képes a 125-ös, a 250-es, az 500-as, a 990-es és a 800-as géposztályban is világbajnoki cí­met szerezni.

 

 

De vannak itt mások is: szintén motorosok, szintén rekorderek, de lényegesen kevesebbet tudunk róluk, ők az Országos Mentőszolgálat motorosai. Két keréken száguldanak életet menteni – náluk gyorsabban senki nem képes egy baleset helyszí­nére érni, és tudjuk, hogy minél korábban történik az orvosi beavatkozás, annál nagyobb a túlélés esélye. Tavaly közel ezer riasztás futott be hozzájuk, 176 súlyos, életveszélyes állapotú beteget láttak el, és tizenegy sikeres újraélesztést tudhatnak maguk mögött.
A világszinten példaértékű eredményeik ellenére folyamatosan lyukak tátonganak a költségvetésükön, ezért néha ők is segí­tségre szorulnak. Ezútal ismét a Valentino Rossi – becenevén Doctor – lép akcióba, és szponzorán, a Bridgestone-on keresztül felajánlotta dedikált sisakját árverésre, a befolyó összeggel pedig a mentőmotorosokat fogja támogatni!

Az árverés 2014. március 12. és április 13. között zajlik, és az alábbi linken tud ön is licitálni:
https://sisaklicit.rentit.hu/index.php/user/logout