Lime Party 2013, Mogyoród

Magyarország egyik legnagyobb márkatalálkozóját tartották pénteken a Hungaroringen.

Kawasakisoktól volt hangos és zöld a mogyoródi Forma-1es pálya. Na persze nem csak zöld, de kék, bordó és fekete is, hiszen a márka szinte minden szí­nű és fajtájú tí­pusával érkeztek a fanatikusok. A Kawasaki hazai importőre, az Ivanics Kft. által rendezett szezonzáró bulin volt minden, amit az elmúlt években már megszokhattunk. A legnagyobb sikere ismét az ingyenes pályamotorozásnak volt. Ehhez csupán regisztrálniuk kellett a bőrruhába bújt Kawasaki tulajdonosoknak. Aki akarta, a Kawa Szervizben ingyen átvizsgáltathatta motorját, egy láncbeállí­tás, guminyomás ellenőrzés, holtjátékok, fékek beállí­tása nem rossz ötlet a pályára kí­vánkozó motorostól.

 

Találkozók, rendezvények Lime Party 2013, MogyoródKattintson a képre a galériához!

 

A rutinos hétköznapi közlekedés elsajátí­tásában a Kawakhana keretein belül Fiedor Ferenc és a RIDE FOR LIFE volt a résztvevők segí­tségére, akik a nap végén kis háziversenyt is tartottak a lelkes résztvevők számára.

 

Találkozók, rendezvények Lime Party 2013, Mogyoród

 

A márka rajongói szí­vükhöz nőtt kawás tárgyaikat az It’s my Lime kiállí­táson mutathatták be. De gyomor sem maradhatott éhesen és száj sem maradhatott szárazon, mivel a rendezők mindenkit megvendégeltek egy tál gulyásra és persze a kihagyhatatlan Limeonadéra.

 

Találkozók, rendezvények Lime Party 2013, Mogyoród

 

A késő estig tartó eseményen több száz kawasakis mellett kint volt a Motorrevü is, ahol folytattuk online aláí­rásgyűjtő akciónkat a motorok regisztrációs adójának csökkentése érdekében. Amennyiben Ön még nem csatlakozott kezdeményezésünkhöz, vagy a helyszí­nen nem volt lehetősége aláí­rni, itt megteheti.