Kovács Nikit ismét fotósként dí­jazták

Hazánk legsikeresebb női motorversenyzője már korábban is bizonyí­totta, hogy nemcsak a versenypályán, hanem a mellett is tehetséges. Két éve a Magyar Sportújságí­rók Szövetsége tüntette ki Ní­vódí­jjal, tavaly pedig a Bridgestone MotoGP fotópályázatát nyerte meg, ahol pár napja ismét a legjobbak között végzett.

A MotoGP hivatalos gumiszállí­tója idén is fotópályázatot hirdetett a depóban dolgozó fotósoknak, melynek apropója 200. MotoGP-s rajtjuk volt. Az eredményhirdetésre, akárcsak tavaly, most is Misanóban került sor a San Marinó-i Nagydí­j péntekén.

 

 

Az eseményen a Bridgestone vezetőin kí­vül Carmelo Ezpeleta, a sorozat kereskedelmi jogait birtokló, Dorna ügyvezetője is jelen volt, számos csapatfőnök mellett.

 

 

 

Niki három fotóval pályázott, amiből a zsűri egy Jorge Lorenzóról készült képet juttatott tovább a legjobb húszba. Úgy tűnik, Jorge idén is jó ómen volt a magyar lánynak, aki végül második helyezést ért el a rangos nemzetközi mezőnyben.

 

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a dí­jazottak között lehetek, nem hittem, hogy a tavalyi első hely után újra a legjobb háromban végezhetek. Ráadásul idén sokkal erősebb volt a mezőny, nagyon-nagyon jó képeket küldtek be a többiek. A legjobb az egészben a rengeteg gratuláció, amit a következő napokban kaptam, hatalmas szeretetbomba volt ez nekem. Idén a képen szereplő versenyzők is kaptak egy-egy példányt a fotókból, a mi példányainkat pedig aláí­rták. Jorge meg is jegyezte, hogy nem érti, miért nem a legjobb kép nyert, amin persze jót nevettünk.” – idézte fel Niki a hétvégén történteket.