Köpd ki! Vágd a képünkbe! Mondd meg a magadét!

Eleged van a hülyeségekből, az elavult szabályokból, rendeletekből, törvényekből? Mi a legzavaróbb dolog, amivel motorosként együtt kell élned? Mi az, amin változtatnál?

Legyen vizsga nélkül a B125-ös jogsi? Rendszámoztatnád az 50-eseket, hogy átléphesd velük az országhatárt? Lehessen tankkal használni a buszsávot? Legyen motoros lottó? Motoros barát szalagkorlátot az utakra? Ingyen benzin, olcsó motor, szabad szerelem? Kötelező maszkviselés a sisak alatt? Zavar a motorépítés törvényi ellehetetlenítése? Zavar, ha sávon belül megelőzhetnek autóval, az elhúzódó forgalomba helyezési eljárás? Írd meg nekünk, mi nyomja a szíved.
Elhatároztuk, hogy összegyűjtjük a legproblémásabb motoros dolgokat, amelyeken jó lenne változtatni.

Partnerünkkel, a MotoFun Nonprofit Kft-vel, valamint a hatóságokkal együttműködve megpróbálunk egy motoros barát rendszert kialakítani. Ehhez kérjük a segítségeteket, írjátok meg, min kellene alakítani egy elégedettebb, biztonságosabb motoros közösség megteremtéséhez. Első lépésként összegyűjtjük a problémás pontokat, majd kiválasztjuk azokat, amelyeket az elsők között próbálunk meg rendbe szedni.

Szóval segítsetek, írjatok, mert „segíts magadon, az Isten is megsegít”. Meg mi is, sőt ezúttal úgy tűnik, tán még a hatóságok is. Ezt ne hagyd ki!

Emailben a szerkesztoseg@motorrevu.hu címre vagy a facebook oldalunkra várjuk az ötleteket.