Kétszer olyan fényes, mint a legfényesebb okostelefon

A napokban mutatta be az Indian a 2017-es palettáját, melyben új tí­pust ezútal nem, viszont számos kozmetikai változtatást láthatunk. így például az új fényezések mellett többek között hozzányúltak a rugóstagokhoz, módosí­tottak a vezetékezéseken és áttervezték a kipufogót a lábtér növelése érdekében.

 

A legnagyobb újdonságot a Roadmaster és a Chieftain modelleken találjuk, egészen konkrétan a műszerfalukon. A Polaris konszernbe tartozó, immáron 115 éves múltra visszatekintő vállalat zászlóshajói úgynevezett Ride Commanddal gazdagodtak, ami nem más, mint egy 7 hüvelyk átmérőjű infotainment rendszer. A fejlesztők szerint a kijelző kétszer fényesebb a legfényesebb okostelefonénál, a felbontása pedig 800 x 480 pixel. További érdekessége, hogy természetesen kesztyűben is kezelhető és képes feldolgozni a kétujjas érintéseket, illetve a biztonság kedvéért öt nagyméretű gombot is elhelyeztek az alján, amikkel a főbb funkciókat érjük el.

 

galéria Indian Ride Command rendszer
Kattintson a képre a galériához!Az új infotainment rendszerről megtudhatjuk a jármű aktuális státuszát (guminyomás, töltés, stb.) és mozgással kapcsolatos információit (sebesség, hatótáv, fordulatszám, aktuális sebességfokozat). Ezeken kí­vül lehetőséget ad két Trip rögzí­tésre, a fedélzeti hangrendszer kezelésére és persze kanyarról-kanyarra történő navigálásra.