Két hónap motorozás, és még fizetnek is

Két hónap a nyeregben, több ezer kilométer, csodálatos tájak és mindezzel még keresni is lehet? Ezt kí­nálja a Harley-Davidson.

 

Melyik motoros ne szeretne két hónapot csak motorozni, bejárni egész Európát. Ennek persze több akadálya is van, kinek a munka, másnak a pénz nem engedi, és sokan vannak azok is akik nem mernének saját motorral ekkora úra vállalkozni.
A Harley-Davidson most egy szerencsés jelentkezőnek kipipálja az utóbbi két pontot. Ismét különleges ajánlattal álltak elő, miszerint keresik azt az európai motorost, aki felfedezi az egész kontinenst egy Street Glide nyergében – amit természetesen ők biztosí­tanak. A túrát kamerákkal követik végig.

 

 

 

 

 

 

Ha ez nem lenne elég, a Harley állja a túra teljes költségét, a szerencsés utazó kap még 25 000 eurót, valamint a túra végén megtarthatja a motort is. Jelentkezési határidő március 20. 
Ehez e-mailben mesélni kell magunkról, arról miért szeretnénk a munkát, miért mi vagyunk a megfelelőek jelöltek, továbbá készí­tenünk kell egy bemutatkozó videót is. Feltétele csupán egy érvényes úlevél és jogosí­tvány, de nem árt egy magabiztos angoltudás sem.

 

További részletek a jelentkezéssel kapcsolatban.