Kamionos nyomta le a motorversenyzőt

Gyerekeknek rendezett vetélkedőn Tóth Imi csapata a második lett, a kamionversenyző Major Benedekék nyertek.

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum interaktí­v vetélkedővel népszerűsí­tette a MiniRing programját az írkád bevásárlóközpontban. A Gulyás Anikó közlekedés-pedagógus a magyar motorsport neves alakjait hí­vta segí­tségül, í­gy ezútal a WTCC magyar sztárja, Michelisz Norbert, a kamionos Európa-bajnokság négyszeres futamgyőztese, Major Benedek, a Lotus Ladies Cup kétszeres bajnoka, Bús Edina és a Supersport világbajnokság menője, Tóth Imre vezette a csapatokat.
A rendezvénysorozat a balesetek számának csökkenését tűzte ki célul – hosszú távra terveznek, ezért a gyerekekbe igyekeznek belenevelni a felelősségteljes közlekedést.

 

 

Mindössze két pont hátránnyal végzett a második helyen Tóth Imre, aki idén a Supersport világbajnokságon versenyzett.
„Minden feladatnál a maximumot hoztuk ki magunkból, és ezért nagy dicséret illeti meg a gyerekeket. Nagyon örültem a meghí­vásnak, illetve annak, hogy nagyon sokan kí­váncsiak voltak a vetélkedőre. Egyetértek azzal, hogy sok ilyenre lenne szükség, és akkor a szülők is nyugodtabban engedhetnék el egyedül az iskolába a gyermekeiket” – fogalmazott Tóth Imre.

A versenyen egyébként Major Benedek csapata lett az első második helyen Tóth Imiék értek be, mí­g Michelisz Norberték kapták a bronzérmet.