Itt az új Harley-Davidson Rizoma kollekció

A Harley-Davidson büszkén mutatja be az új alkatrész és kiegészítő kollekcióját a Rizoma dizájncég jóvoltából, amelyek teljesen új külsőt, exkluzív stílust adnak az ikonikus motoroknak.

Ez a tiszta alumíniumból készült kollekció a két cég első közös munkája, amely kizárólag a Harley-Davidson motorosoknak készült. A különböző H-D modellekhez gyártott egyedi és különleges alkatrészek találhatóak meg a kollekcióban, akár a legújabb elektromos modell, a LiveWire® is egyedivé varázsolható. Precíz kivitelezés és hibátlan stílus írja le a legjobban a Harley-Davivdson és a Rizoma közös kollekcióját. Lézerrel gravírozott, minimál stílusú H-D és Rizoma logó található a gyönyörű fekete felületeken, melyek diszkréten kiemelik a kiváló anyagminőséget és a tervezést.

  • Harley-Davidson® és Rizoma® markolatok

3,6 cm átmérőjűek és a préselt gumizásnak köszönhetően kényelmes vezetést és jó fogást biztosítanak.

  • Harley-Davidson® és Rizoma® első lábtartók

A fényes és mart felületű első lábtartók biztos tartást adnak a motoros lábának, miközben szép kontrasztot alkotnak a stílusosan egyedi és fekete felületekkel.

  • Harley-Davidson® és Rizoma® hátsó lábtartók

A fényes és mart felületű hátsó lábtartók biztos tartást adnak az utas lábának, miközben stílusos kontrasztot mutatnak a fekete felületekkel.

  • Harley-Davidson® és Rizoma® tükrök

A Harley-Davidson® és Rizoma® által fejlesztett tükrök aszimmetrikus formájuk miatt jobb rálátást biztosítanak a holttérre motorozás közben, ugyanakkor designban bármilyen feketített vagy sportosabb stílusú modellhez jól passzolnak.

  • Harley-Davidson® és Rizoma® LiveWire® töltő fedél

Sportos és stílusos töltő fedél a Harley-Davidson LiveWire modellhez.