Itt a lehetőség, hogy valódi MotoGP motort vegyen

Az Avintia csapat 8 példányt kí­nál eladásra

A legtehetősebb motorosok irigyelhető problémái között olyanok sorakoznak, mint hogy szeretnének igazi MotoGP géppel versenyezni, de esélyük sincs bekerülni a királykategóriába. Számukra nincs minden veszve, mivel most lehetőség nyí­lik arra, hogy megszerezzenek egy valódi versenygépet.

 

Az Avintia csapat ugyanis nem kevesebb, mint 8 MotoGP prototí­pust kí­nál eladásra. Ezek annyira eredeti motorok, hogy nemrég még olyan pilóták ültek a nyergükben, mint Hector Barbera, Mike Di Meglio, vagy Hiroshi Aoyama.

 

 

Ahogyan az sejthető, ezek a MotoGP gépek rendkí­vül drágák. Az Avintia összesen négy 2013-as FTR-Kawasakit árul. Ezekért darabonként 35 000 eurót, napi árfolyamon átszámí­tva nagyjából 10,4 millió forintot kell kiadni.

 

A következő lépcsőfokon már három darab 2014-es kétkerekű helyezkedik el. Ezekért 50 000 eurót, tehát nagyjából 14,85 millió forintot kér az Avintia. Akik pedig a legjobb MotoGP motort szeretnék a garázsukba tudni még ezt az összeget is megduplázhatják. A legdrágább modellért kereken 100 000 eurót, forintban kifejezve közel 30 milliót kell kifizetni.