INTERMOT 2018: Ducati modellek

Új Ducati Scrambler, Full Throttle, Cafe Racer és Desert Sled modellek Kölnben.

Az új elektronikai csomagok mellett új fényezéseket, és ráncfelvarrást kaptak az olasz gépek. ítdolgozták a mocik futóművét, kanyar ABS-el látta el a Ducati csak Joyvolutionként nevezett folyamatát.

Full Throttle

Ez a finomság igazi flat track hangulatot hoz, ami nem véletlen, hiszen ezt a modellt Frankie Garcia versenymotorja ihlette. Kéttónusú fekete-sárga fényezés, fekete kipufogó, széles alumí­nium kormány jellemzi.

Desert Sled

Igazi terepes stí­lusú, KYB futóművel, terepgumikkal, küllős kerekekkel arra ösztönzi tulajdonosát, hogy ezzel tényleg ellehet hagyni az aszfalt burkolatot. Az első sárvédő magasabbra került, mint a FullThrottle esetében, a motorblokkot alulról masszí­v haspáncél védi. Ebben a mociban off-road üzemmód is van és külön érdekesség, hogy az ABS kikapcsolható.

Cafe Racer

Küllős kerekek, csutka kormány, egészen pici tényleg csak jelképes fejidom. Minden adott a Cafe Raceren, hogy igazán népszerű legyen. Silver Ice Matt nevű fényezés kék csőváz, kormányvégekre szerelt alumí­nium tükrök zárják a finom részletek sorát. Az ülés rövid, de hátsó lábtartó is van, í­gy egészen biztosan kétszemélyes, kérdés már csak az, hogy mennyire lesz kényelmes a hátul ülőnek. Igaz ez a stí­lus nem a kényelemről, hanem inkább az életérzésről szól!