Ha bí­rságot kap, a háza rámegy

Ha csak egy videót néz meg ma, ez legyen az! Döbbenetesen zúzzák az új KTM 1290 Super Duke R-rel.

Az új KTM hí­vószavai a legtompább egészségügyi dolgozóból is Doktor House-t csinálnának. A hangulatkeltő kisfilm elején a dopaminszint és a tesztoszteron szintjelzője 100%-ra ugrik, az adrenaliné viszont egyenesen a Holdra katapultál, hiszen 1000%-ra pörög fel.

 

 

A KTM egy kabrióval együtt rajtol a lámpától, és egy izgalmas, fej-fej melletti csata helyett azonban hiperszónikus sebességre gyorsulva fúródik bele a horizontba. Majd szűk szerpentinen repeszt a tesztpilóta (csak nem Jeremy McWilliams?), mi meg rettegünk a monitor előtt, hogy csak szembe ne jöjjön valaki.

Végül a KTM 1290 Super Duke R eljut a számára legmegfelelőbb közegbe, a versenypályára, ahol értelmet nyer a 180 lóerő. Ami a meglepő, hogy csapatós videón általában a város néz ki legjobban és a pálya a legunalmasabban (az országú a kettő között van). Azonban a fekete fehér tájon átszakí­tó narancssárga motornak teljesen minden a dí­szlet, ha nem nézem meg többször a videót, észre se vettem volna, hogy változik a háttér. Az új Super Duke-hoz ragad a szem.