Ginben lubickoló Harley-Davidson alkatrészek

A múltkor bemutatott, gumiégetésből visszamaradt vegyületből készült Indian tetováló festékkel ugyan magasra került a léc, de van akinek sikerült megugrania.

Uwe Ehinger Németországban, Hamburgban tevékenykedik. Egyaránt van kötődése és szeretete a Harley-Davidsonok és a gin irányában is. Legújabb alkotásánál ezt a két összetevőt vegyí­tette, a kidolgozás és csomagolásra pedig legalább akkora figyelmet fordí­thatott, mint tette volna azt egy motor restaurálására.

Ehinger arról hí­res, hogy ritka, szinte beszerezhetetlen alkatrészeket is képes felkutatni, megszerezni. Innen származik beceneve is, “the Archaeologist” azaz régész, mely a gin nevéül is szolgál.

Az itóka limitált darabszámban készül, három verzióban. Az 1939 Flathead, az 1947-es Knuckelhead és az 1962-es Panhead motorok alkatrészei közül választhat az, aki nem sajnál egy nagyobbacska összeget leszurkolni ( évjárattól függően 900-1 100 Euro) a nemes italért. Természetesen az alkatrészek megtisztí­tva és felületkezelve kerülnek az üvegbe.

A videót megtekintve egyértelműen átjön a fanatizmus és megszállottság, ami nélkül nem születhetett volna meg ez a különleges alkotás.