Feltalálták a scrambler-motard stí­lust

Kedves Olvasóink!

 

Ismerjék meg az E-Racert, a legújabb scrambler-motard stí­lus első képviselőjét. Az egymás alá helyezett, kerek fényszórókkal és futurisztikus burkolatokkal felvértezett motorkerékpár az Inmoto magazin és az Aero együttműködésének gyümölcse.

 

Az elsőre szokatlannak tűnő külső lényege a modern, offroados megjelenés és a 17 colos fűzött felnik ötvözése, amiken azonban a supermotókkal ellentétben nem sportos, hanem mélyen barázdált abroncsok feszülnek.

 

Motorok Aero E-Racer (2017)
Kattintson a képre a galériához!


Látványos idomai alatt ráadásul nem benzin-, hanem villanymotor dolgozik. Az 55 kW-os egység ötsebességes váltón keresztül továbbí­tja erejét a hátsó keréknek. Szintén érdekesség, hogy a hasonló hajátlánccal felvértezett kétkerekűekhez képest nem is nevezhető túlzottan nehéznek. Mindössze 160 kg-t nyom a mérlegen és hagyományos hálózati csatlakozóról négy óra alatt feltölthető. Ha viszont sikerül gyorstöltőhöz kapcsolódni, akkor mindössze fél óra elteltével újra munkára fogható. Természetesen a szerényebb méretű akkumulátorok hátránya, hogy alig 60 km után lemerülnek.

 

Sorozatgyártására egyelőre nincs kitűzött időpont, de az alkotók abban bí­znak, hogy 2017 végére már megkezdhetik az árusí­tást.

 

(aeromotorcycles.it)