EICMA Milánó 2017: Keanu Reeves kettős szerepben

A hires hollywood-i sztár motorokhoz és motorozáshoz kötödő viszonyáról sokat hallottunk már, jön a következő fejezet Milánóban.

Keanu Reeves kettős szerepet fog betölteni az EICMA kiállí­táson Milánóban. Aki ismeri életúját vagy gondolatait a világ dolgaival kapcsolatban az tudja, hogy ő a jó irányban kilógó sztár Hollywoodban. Hab a tortán, hogy valósággal rajong a motorozásért. Ennek köszönhető, hogy egyrészt mint a motorozás iránt elkötelezett sztárvendégként számí­tanak rá Milánóban, de számunkra izgalmasabb a másik szerepe. Az általa és Gard Hollinger által alapí­tott Arch Motorcycle Company ugyanis három újdonságot is hoz Milánóba.

Keanuék 2015-ben alapí­tották Los Angelesben székelő cégüket, első modelljük pedig a KRGT-1 volt. A kis szériás sorozatok egyedi karakterrel rendelkeznek, a tervezés és megvalósí­tási folyamatnak egyaránt Gard Hollinger a vezetője. Az első modelljükhöz is már több mint 200 alkatrész készült el házon belül. A terjeszkedés érdekében idén partneri kapcsolatot alakí­tottak ki a svájci Suter céggel, í­gy már Svájcban, Németországban, Ausztriában, Lichtensteinben, Franciaországban és Olaszországban is elérhetővé váltak motorjaik. Az üzlettel mindenki jól járt hiszen í­gy megnyí­lt az ú a Suter MMX 500 nevű injektoros 2T szörnyeteg előtt is a nagy ví­zen túl…

Mit hoz 2018?

KRGT-1 2018: A 2015-ben bemutatott első modell legfrissebb változatát, mely egy agresszí­ven vezethető cruiser. Az agresszivitás mellé azonban komfort párosul, hosszú távon is. Módosí­tottak az idomokon, az első futóművön, az ABS-es fékeken, valamint EURO 4-es szabályoknak megfelelővé tették a csomagot.

KRGT-1S: Az eredeti modell leszármazottja, a család legagresszí­vabb tagja, ami küllemében továbbra is a cruiserek felé húz. CNC-vel megmunkált alu és karbon hegyek teszik igazán egyedivé ezt az alkotást.

ARCH METHOD143: A csapat koncepció motorja. Az igazi különlegességét a karbon váz alkalmazása jelenti. A motor jelenleg fejlesztés alatt áll de tucat termék később sem fog válni belőle. A tervek szerint összesen 23 fog készülni belőle.

Milánó után hozzuk a legfrissebb fejleményeket!

ARCH “The Story” from arch motorcycle company on Vimeo.