Ducati Hashtag avagy limitált, online megvehető motor

A Ducati nemrég bejelentette a Scrambler Hashtag változatát, most pedig megmutatják, mit is kapunk a pénzünkért.

A Ducati célja, az online vásárló, szörfölő közönség elérése a limitált modellel. Lényegében az ötlet jó is, meg nem is. Gondoljunk csak bele, motort venni kép és leí­rás alapján nem egyszerű, arról már nem is beszélve, hogy online nem tudunk ráülni sem. Egy motor vásárlásakor érzelmek születnek az emberben, szereti körbe járni, megnézni részletesen minden apró részletét, kézzel fogni tapintani az alkatrészeket.

Szerencsére azért kapunk benyomásokat, mivel nem teljes egészében van szó webes vásárlásról. Az online rendszeren keresztül lehet lefoglalni a motort 500.- euró ellenében, utána egy kupont kapunk kézhez, amellyel a márkakereskedésbe megrendelik számunkra a motort.

A motor jó kiállású, de nem különbözik sokban egy alap Scramblertől. A Ducati Hashtag csak fekete szí­nben, narancssárga felirattal lesz rendelhető. A fekete szí­n mellett a Desert Sled stí­lusú ülés különbözteti meg az alap változattól, az alapot a 400 köbcentis Sixty2 szolgáltatja.

A Scrambler Hashtag vásárlók 20%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a hivatalos Scrambler ruházathoz és a Sixty2 kiegészí­tőkhöz is. Olaszországban 7000.- eurót, átszámí­tva két és fél millió forintot kérnek majd el az egyediségre vágyó leendő Scrambler tulajdonosoktól.