David Beckham és a Triumph Bonneville gyárilag tuningolt változata

Folyadékhűtés, Brembo fékek, Öhlins futómű

David Beckhamet vélhetően keveseknek kell bemutatni. Az idén 40 éves, egykori labdarugó legújabban szí­nészi tehetséget próbálja megcsillogtatni. A két éve visszavonult focista legközelebb az Outlaws cí­mű, rövid filmben lesz látható, ahol egy drifter és stuntmotoros szerepébe bújik.

 

 

Ezzel kapcsolatban most megjelent egy promóciós kép, amin nemcsak Beckham, hanem a Triumph Bonneville egy olyan változata is látható, amit még hivatalosan be sem mutattak. Az új modell legfontosabb érdekessége, hogy az eddigiekkel ellenétben folyadékhűtéses lesz. Emellett fontos még megemlí­teni az Öhlins felfüggesztést és a radiálisan rögzí­tett Brembo nyergeket. Bár ezzel kapcsolatban még biztos információ nincs, jó esély mutatkozik arra, hogy a szóban forgó Bonneville erőforrása is nagyobb lesz az eddigieknél. A jelenlegi modellek 865 köbcentiméterese helyett 1100-as blokkra számí­thatunk.

 

A film előzetese:

 

A mostani várakozások szerint a képen látható változat Street Tracker, vagy Speed Twin néven gördül majd be a szalonokba.