Az élménycsere új módja

2015-ben indult újára a Rever. Az iOS és Android platformara is elérhető, ingyenes applikáció segí­tségével a motorosok folyamatosan feltérképezik a legszebb motorosok utakat, amikkel kapcsolatban a tapasztalataikat és élményeiket megoszthatják egymással. Mostanra olyan szépen kinőtte magát a program, hogy a BMW-nél is látnak benne potenciált. A német motorkerékpár-gyártó stratégiai együttműködésre lépett a Reverrel, hogy felépí­thessenek egy motorosokból álló globális közösséget.

 

Már több millió kilométernyi utat térképeztek fel a motorosok

 


Az alábbiakban olvasható a vállalat hivatalos közleménye:

 

 

Együttműködik a BMW Motorrad és a REVER. Céljuk egy motorosokból álló globális közösség felépí­tése, akik megoszthatják egymással a motorozás szenvedélyét.

 

A legszebb úvonalak megtervezése, majd más motorosokkal együtt történő végigmotorozása, napközben a tapasztalatok este pedig az élmények megosztása. Ezt a gondolatmenetet szem előtt tartva, a BMW Motorrad stratégiai együttműködésre lépett egy induló technológiai vállalattal, a Rever-rel, hogy felépí­thessenek egy motorosokból álló globális közösséget.

 

2015-ös bevezetése óta a Rever felhasználói több milliónyi kilométert térképeztek fel motorozásuk során a világ 119 országában. Az ingyenes Rever applikáció iOS-en és Androidon egyaránt elérhető, valamint együttműködik a Rever honlapjával, hogy a motorosok segí­tségére legyen a világ legszebb újainak felfedezésében, egyéni úvonalak készí­tésében, a motorozások nyomon követésében és a motoros élmények közösségi médiában történő megosztásában. Az együttműködés lehetővé teszi a BMW Motorrad számára, hogy digitálisan kibőví­thesse motorozási élményt nyújtó kí­nálatát.

 

„A motorozás jövőjét olyan „összekapcsolt élménynek” látjuk, amelyben a motorosok a legújabb technológiát használják, hogy még jobb utakat találjanak és másokkal is megosztják a motorozás iránti szenvedélyüket” – mondta Heiner Faust a BMW Motorrad értékesí­tési és marketing alelnöke. „A Rever nagyon í­géretes mobil technológiát kí­nál az iparágunkban és nagy várakozással tekintünk az együttműködésünkre.”

 

„A motorosok rendkí­vül szenvedélyes, kalandvágyó emberek” – mondta Justin Bradshaw a Rever társalapí­tója. „De eddig hiányzott a motorosokra fókuszáló környezet, hogy megoszthassuk szenvedélyünket, élményeinket és ötleteinket. A BMW-vel együttműködve előtérbe hozzuk az innovatí­v technológiát, a motorozási élményt még elérhetőbbé, még örömtelibbé és még „összekapcsoltabbá” tesszük.”

 

Mark Roebke a Rever vezérigazgatója és társalapí­tója hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy új technológia bevezetésével fokozhatjuk a motorozási élményt és növelhetjük a motorozás iránti lelkesedést világszerte.”

 

A Rever összeköti a motorozás szerelmeseinek globális közösségét az ingyenes Rever applikáción és honlapon keresztül, hogy felfedezzék a legjobb motoros úvonalakat, nyomon követhessék aktivitásukat, navigálhassanak és megoszthassák motoros élményeiket. A Rever prémium tagság további kiegészí­tő funkciókat tartalmaz, mint az exkluzí­v hozzáférés a Butler térképek úvonalaihoz