Új szí­nek, új kiegészí­tők és frissí­tések a Triumphnál

Már í­rtunk a Triumph 2014-es újí­tásairól, ami a Bonneville, a Thruxton és a Scrambler modelleket illeti. Az alábbiakban arról számolunk be, hogyan frissí­tette Nagy-Britannia legnagyobb példányszámban értékesí­tett nagyköbcentis motorkerékpárjainak gyártója 2014-re a Speed Triple és a Speed Triple R megjelenését.

A továbbra is elérhető eredeti fekete (Phantom Black) és fehér (Crystal White) szí­nek mellett az új külsővel rendelkező 1050 köbcentis Speed Triple immár matt kék (Matt Caspian Blue) szí­nben is választható, új, arany felnicsí­kokkal és matricákkal.

 

Speed Triple 1050 Matt Caspian Blue

A Speed Triple megújult külsejének fontos elemei a sportmotoros érzetet kölcsönző átlátszó búrájú hátsólámpa és a gumi tankpad. Továbbá a fejidom, a hasidom és a fekete hővédő kipufogóborí­tás is az alapfelszereltség része mostantól.

 

Speed Triple 1050 Crystal White

 

A Speed Triple R külseje szintén megújult 2014-re, megjelenik az új matt fehér (Matt Crystal White) verzió a jelenleg is méltán népszerű fekete (Phantom Black) változat mellett.

 

Speed Triple 1050 Phantom Black


Vörös felnicsí­kok dí­szí­tik az öntött kerekeket, és az “R” modellre jellemző vörös szí­n (Diablo Red) a hűtőborí­táson is megjelenik. A fejidom, a hasidom és a hátsóülés-takaró immáron mind az alapfelszereltség része, emellett sportos, átlátszó hátsó lámpabúrával és egyedi, fekete hővédő kipufogóborí­tással rendelkezik az R-változat is.

 

Speed Triple R Crystal White

 

A Speed Triple-t és a Speed Triple R-t azonos vázban ugyanaz a 133 lóerős, 1050 köbcentis, soros háromhengeres motor hajtja, az R modell ezen felül Brembo monoblock féket és Öhlins futóművet is kapott. Mostantól mindkét modell alapfelszereltsége a kikapcsolható ABS is.