Új modellek és technológiák 2020-ra a Harley-Davidsontól

Debütál a teljes mértékben elektromos LiveWireTM modell, a legendás Low Rider® S modell pedig visszatér!

Az új Harley-Davidson Low Rider S erőteljes stí­lussal és mindent elsöprő teljesí­tménnyel bőví­ti a Harley-Davidson 2020-as modelljeinek sorát, amelynek része a teljesen elektromos meghajtású LiveWire, valamint a mindent felülmúló háromkerekű modell, az új CVO Tri Glide is. Szintén 2020-ban jelenik meg az új H-D Connect, amely egyes Harley-Davidson motorkerékpárok esetében használható előfizetéses mobiltelefonos összeköttetési szolgáltatás. Ezenkí­vül itt a Reflex Defensive Rider System (RDRS), amely a motorost kontrolláló technológiák egy új együttese kipörgésgátlóval és fejlett blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS-el) rendelkező modellekhez.

Az új Low Rider S egyesí­ti a teljesí­tményt és a megjelenést

Az új Low Rider S motorkerékpár a teljesí­tményt helyezi az előtérbe, nagy hangsúlyt fektetve az erőre, a fürge menetdinamikára, valamint egyesí­ti a motoros fejlett technológiájú kontrollját a hagyományos Harley-Davidson karakterjegyekkel. A Softail váz magasfokú irányí­tását az erőteljes motorozásra hangolt kiváló minőségű felfüggesztési elemek és az izmos Milwaukee-Eight 114 motorblokk teljesí­tménye teszik feledhetetlenné. A partmenti épí­tési területről származó stí­lusjegyeket emelt kormány, mini fejidom, szólóülés és koromfekete fényezés képviselik.

A Harley-Davidson LiveWire modell: egy merőben új motorozási élmény

A LiveWire egy vadonatúj, teljes mértékben elektromos meghajtású motorkerékpár; amelyet úgy terveztünk, hogy a motoros a technológia egy teljesen új szintjén található, a Harley-Davidson motorkerékpárok kimagasló küllemével és érzetével párosuló, gigateljesí­tményű motorozási élménnyel gazdagodjon. Tekintve, hogy a LiveWire motorkerékpárt a teljesen elektromos H-D Revelation motor áttétel nélküli nyomatéka hajtja, azonnali gyorsulásra képes mindössze a markolat elfordí­tásával – nincs tengelykapcsoló, se sebességváltás. Az akár 158 km-es (98 mérföldes) egy töltéssel megtehető motorozási távolság mellett a teljesí­tményt a városi közlekedésre optimalizáltuk.


Nézd meg saját tapasztalatainkat a modellel kapcsolatban!
Új technológia

A H-D Connect szolgáltatás egy előfizetéses alapú mobiltelefonos összeköttetést biztosí­t meghatározott Harley modellek esetében, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy motorjukkal a Harley-Davidsonâ„¢ App legújabb verzióját működtető okostelefon segí­tségével maradhassanak kommunikációban. A H-D Connect szolgáltatás lehetővé teszi a motorosok számára, hogy a motorkerékpárra távolról is rá tudjanak kapcsolódni és láthassák a járműre vonatkozó legfontosabb állapotinformációkat. Az alkalmazáson keresztül figyelmeztetéseket kaphatnak a jármű megpiszkálásáról vagy segí­tséget kaphatnak ellopott jármű esetén.

A Reflexâ„¢ Defensive Rider System (RDRS) a motorkerékpár teljesí­tménye és a gyorsulás, lassí­tás és fékezés során elérhető gumitapadás közötti kapcsolat megteremtésére tervezett, a legmodernebb vázkontrollt, fékkontrollt és meghajtáskontrollt alkalmazó technológiák új együttese. Az RDRS funkciói alapfeleszereltségnek számí­tanak a 2020-as LiveWire, Trike, CVO és valamennyi Touring modellen (kivéve az Electra Glide Standard és Road King modellek esetében).

Új lehetőségek a Road Glide Limited és Touring modelleknél

Az új Road Glide Limited modell 2020-ban a Road Glide Ultra helyébe lép, és új kiváló minőségű luxus túrafunkciókat kí­nál, mint például a festett halszálka mintázat, ragyogó fényezésű belső fejidomburkolat, fűtött markolatok, Slicer II Contrast Bright kerekek, valamint a tankon, az első és a hátsó sárvédőn található medálok. A Road Glide Limited hosszúávú motorozásra tervezett kétüléses túramotor jellegzetes aerodinamikát biztosí­tó Road Glide cápaorrú fejidommal, hármas osztott áramlású szellőzővel, amely korlátozza a motorost érő sisak-turbulenciát. Az alapfelszerelésű Milwaukee-Eight 114 motorblokk sima, erős túramotor-teljesí­tményt biztosí­t, mí­g a kettős Daymaker LED fényszórók kivételesen jó látási viszonyokat teremtenek éjszaka.

A kiváló minőségű Touring felfüggesztés könnyen állí­tható hátsó rugóstag előfeszí­tést kí­nál a sima, magabiztos motorozáshoz. Az ABS-el ellátott Reflex elektronikusan összehangolt fékek biztonságos fékezési teljesí­tményt tesznek lehetővé. A szí­nes érintőképernyős Boom! Box GTS infotainment rendszer navigációs, kommunikációs és szórakoztatóelektronikai lehetőségek tárházát kí­nálja.

A 2020-as Ultra Limited és Road Glide Limited modellek új Black Finish opciója közvetlenül a gyárban kidolgozott vészjóslóan koromfekete kinézetet biztosí­t e modellek számára. A Black FInish csomag az alábbiakat tartalmazza: Slicer II öntött alumí­nium kerekek Gloss Black fényezéssel, üzemanyagtartály, első és hátsó sárhányó medál Gloss Black belsővel és Charcoal szegéllyel, Gloss Black porfesték-bevonatú hajtáslánc, borí­tások és kipufogó, valamint fekete Tour-Pak csomagtartó-zsanérok, reteszek és rács, fekete konzol, lábtartók, kormány, mérőműszer-szegélygyűrűk, kézi kezelőszervek, tükrök és lábtartók, fekete LED Daymaker fényszóró, szegélygyűrű és LED ködlámpák (csak az Ultra Limited esetében), fekete teleszkóp alsó szár, villaborí­tások, bukócső és oldaltáska-védők.

A CVO modell: A Harley-Davidson stí­lus és dizájn legfelső foka

Az új CVO Tri Glide modell teljessé teszi a CVO Limited és a CVO Street Glide modellek sorát a 2020-as limitált gyártású extra kiváló minőségű CVO motorkerékpárok portfoliójában. A CVO modellek, amelyeket a legkifinomultabb vásárlók számára kí­nálnak szemkápráztató fényezést, fejlett technológiát, exkluzí­v alkotóelemeket kí­nál, nagy figyelmet fordí­tva a részletekre, amely már-már a megszállottság határait feszegeti. A gyári minőségi előí­rások szerint legyártott és összeszerelt modellek mindegyikét a Harley-Davidson garanciájával adják át. A Milwaukee-Eight 117 motorblokk, amely a H-D gyárból kikerülő legnagyobb hengerűrtartalmat és teljesí­tményt jelenti, kizárólag a CVO modellekhez kapható.