Adjuk össze a mentőmotorosoknak!

Az idei évünket sokszor újraterveztette velünk a koronavírus-járvány. Lassan véget ér, készülünk az ünnepekre – melyek most egy kicsit máshogy telnek majd.

November vége – december eleje hagyományosan a jótékonyság időszaka, nálunk is egyre többször hallani a Black Friday mellett a Giving Tuesday-ről. A magyarul „Adakozó Kedd”-nek nevezett mozgalom a civil szférát, társadalmi szervezeteket segíti, és már sokadik éve rendezik meg sikeresen hazánkban is. Mi most egy motorozáshoz kapcsolódó jótékonysági akcióra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, egyúttal bátorítani, hogy minél többen vegyetek részt benne.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány csapata és a Mentőmotoros Szolgálat tagjai egész évben tevékenyen részt vesznek a járvány elleni küzdelemben, még november közepén is futott COVID mintákat szállító mentőmotor az utakon. A hideg beköszöntével azonban egyre nagyobb szerep jutott egy Honda Jazz hibridnek is. Ezt az autót kölcsönbe kapták március végéig, de hamar rájöttek, hogy a napi munkájukat nagyban megkönnyíti. Így a mentőmotorosok idén négy kerékre gyűjtenek: szeretnék megvásárolni ezt az autót.

Itt a lehetőség, hogy tevőlegesen is részt vegyünk a járvány elleni harcban – segítsünk nekik összegyűjteni az autó árát, akár egy el nem tankolt benzin árával. Minden forint számít, de ha összesen 640 ember fejenként 5000 Ft-nyi támogatással melléjük áll, akkor már el is érték céljukat!

Céges támogatók számára jó hír, hogy az Alapítvány a beérkezett támogatásokról adóigazolást is ki tud állítani, mely segítségével a támogatás összegének 20%-ával csökkenthető az év végi adózás előtti jövedelem – az alapítvány csapata szívesen segít ebben is.

Részletekért keressétek a mentőmotorosok Facebook oldalát https://www.facebook.com/MagyarMentomotorAlapitvany/ , ha pedig adományoznátok nekik, azt itt tehetitek meg:

Mutassuk meg, mennyit ér a motoros összefogás! Lépjünk fel együtt a járvány ellen, tegyünk most a védekezésért – hogy tavasszal együtt indulhassunk egy covidfelejtő motoros túrára.