A STADLER itthon is elérhető lesz

A STADLER Motorradbekleidung egy német vállalat, amely kizárólag motorosok részére gyárt innovatí­v termékeket.

A STADLER motoros ruházatai megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek, valamint további jellemzőjük, hogy a különböző high-tech anyagok kombinációiban és feldolgozásában való jártasság lehetővé teszi a magas minőségű termékek előállí­tását. A motorosok különböző igényeit követve a cég igyekszik a legjobb termékeket elkészí­teni. A STADLER motoros ruházat viselője egyértelműen kitűnik a konkurens tömegtermékek közül.

A STADLER mottója: A terméknek kell alkalmazkodnia a vezetőhöz – nem pedig fordí­tva! A cég termékei hamarosan itthon is kaphatóak lesznek.
Cégtörténet

1971 Johann Stadler megalapí­tja a STADLER® vállalatot.

1975 a motoros bőrruházat nagyobb hangsúlyt kap a vállalat által addig gyártott divat bőrruházattal szemben.

1990 a textil motoros ruházat kollekció létrehozása.

1991 a STADLER® KG megkapja a professzionális, intézményi GORE-TEX® licencét.

1996 Hans Jürgen Stadler, a család második generációjaként, csatlakozik a vállalathoz. A GORE-TEX® első alkalommal kerül felhasználásra a lakossági szegmensben.

2007 a STADLER® KG átalakul STADLER® GmbH-vá, Hans Jürgen Stadler átveszi az irányí­tást, a cég létrehozza saját gyárát Horvátországban.

2013 a STADLER® 2.8 millió EUR értékben modernizálja és bőví­ti aidenbachi gyárát. Most 4500m2 területen magában foglalja a legmodernebb gyártási technológiákat, valamint a központi raktárat. A cég jelenleg 42 főt alkalmaz Aidenbachban és 30 főt a horvátországi gyárában.