A legnagyobb BMW motoros találkozó: BMW Motorrad Days 2022

A BMW Motorrad Days 2022. július 2-án és 3-án kerül megrendezésre a berlini kiállítási területen. A világ legnagyobb BMW motoros találkozója közvetlenül a Pure&Crafted Fesztivál (július 1.) után kerül megrendezésre, és története során először invitálja nemzetközi rajongótáborát a német fővárosba.

„Úgy gondoljuk, hogy Berlin tökéletes helyszín a BMW Motorrad Days számára. A gazdag kulturális tapasztalatokat, valamint a környékbeli kirándulási lehetőségek széles skáláját és az egyedülálló életstílust kínáló, nemzetközi nagyvárosként jegyzett német fővárosában minden adott ahhoz, hogy a BMW Motorrad Days még változatosabbá és vonzóbbá váljon” – mondta Dr. Markus Schramm, a BMW Motorrad vezetője. A nemzetközi BMW motorkerékpár-gyártás szíve 53 éve Berlinben, az itteni gyárban dobog, és szinte minden BMW motorkerékpár gumiabroncsaiban berlini levegő van.

Egy másik kiemelkedő esemény a BMW motorkerékpár-gyárban tartott üzemlátogatás lesz, amely a BMW Motorrad Days keretében most először nyújt betekintést a nemzetközi motorkerékpár-gyártásba.

A kiterjedt kiállítási és vásárterület a BMW Motorrad sokszínűségét tükrözi. A BMW Motorrad teljes termékpalettája mellett a látogatók egy-két meglepetésre is számíthatnak. Mintegy 50 kiállító lesz jelen a helyszínen, hogy tanácsot adjon a potenciális ügyfeleknek, valamint bemutassa az új ötleteket és a BMW Motorradhoz kapcsolódó innovatív kiegészítőket.

A Pure&Crafted Fesztivál közvetlenül a BMW Motorrad Days előtt, július 1-jén kerül megrendezésre. A 2015-ben Berlinben elindított és a BMW Motorrad által kezdeményezett fesztivál második alkalommal kerül megrendezésre a berlini kiállítási terület nyári kertjében, és természetesen idén is a BMW Motorrad a főszponzor. A rajongók az élő zene, a motorkerékpáros kultúra és a heritage életérzés különleges keverékét élhetik át.

A BMW Motorrad Days elővételes jegyértékesítése már megkezdődött. A napijegyek 10 euróért (szombat) vagy 5 euróért (vasárnap), a kombinált jegyek (szombat és vasárnap) 12 euróért vásárolhatók meg. Gyermekek és fiatalok 15 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen (az ingyenes belépőjegyet továbbra is be kell szerezni). Jegyek az online áruházban kaphatók ezen a linken.