A kaland folytatódik: de merre?

Az Africa Twin sztorija a következő fejezetéhez érkezik

Az új Honda Africa Twin története durván egy évre nyúlik vissza. A tavalyi koncepció változat, a True Adventure leleplezését követően számos kémfelvételt és videót, illetve a végleges változat hivatalos bemutatóját is láthattuk, valamint az árát is kiderí­tettük (linkek: itt).

 

Most pedig úgy tűnik, hogy hamarosan – egészen pontosan – holnap a történet a következő epizódjához érkezik. Erről árulkodik a Honda hivatalos youtube-csatornájára tegnap feltöltött videó. Az újabb rövidfilm – szokás szerint – nagyon kevés konkrétumot tartalmaz, inkább csak a figyelem felkeltésre, illetve a pletykagépezet beindí­tásra szolgál.

 

A különböző teóriák természetesen máris szárnyra kaptak. A feltevések között egy kifejezetten túrázásra orientált változat és egy kisebb kategóriás kivitel bemutatása is szerepel. Ugyan mindkettőben van logika, de ha már választani kell, mi inkább az előbbire szavazunk. Nem tűnik valószí­nűnek, hogy a Honda egy olyan modellből készí­tene kisebb változatot, amit még meg sem lehet venni.

 

Hogy végül kinek lesz igaza, az nemsokára kiderül.