A 117-es blokk köré épülnek a Harley-Davidson újdonságai

Bővült a Harley-Davidson 2022-es Cruiser kínálata az új Low Rider ST és az Low Rider S motorokkal. Mindkét modell szíve a 117 köbincses, azaz 1916 köbcentis blokk, amely 169 Nm tud 3500 fordulaton. Az új Low Rider ST kemény oldaltáskákkal és méretes fejidommal kerül a kereskedésekbe. Érdekesség, hogy a fejidomot az 1983-as FXRT ihlette.

Két másik újdonság is felbukkant a Sreet Glide ST és Road Glide ST képében, mindkettő 117 köbincses blokkal, amit korábban csak a CVO modellekben használtak. Széria felszereltség a kanyar-ABS, a visszagurulás-gátló rendszer, és a gumiabroncs-nyomásellenőrző rendszer is. A Road Glide és a Street Glide ST kiviteléhez az ihletet állítólag a King of the Baggers sorozatban indított gépek adták.

A 2022-es CVO modellek közé tartozik a CVO Road Glide Limited, a CVO Street Glide, a CVO Road Glide és a CVO Tri Glide, mindegyikben a már ismert 117-es erőforrás dolgozik. A sok elektronikai finomság mellett itt a hangsúly az egyedi, kézzel készült festésen és grafikákon van.