Harley-Davidsonokon érkezett a segí­tség

Motoros összefogással, összesen 18 900 db, a koronaví­rus elleni küzdelemben nélkülözhetetlen védőmaszk került kiszállí­tásra országszerte a Magyar Református Szeretetszolgálat adományának köszönhetően.

Nehéz időkben összefogásra van szükség. Tudják ezt a Harley-sok is, akik már több alkalommal is bizonyí­tották, hogy készek a jó ügy mögé állni, ezúttal a koronaví­rus járvány elleni küzdelemben vállaltak aktí­v szerepet. Harley-Davidson vasparipáikkal összesen 18 900 darab védőmaszkot szállí­tottak ki országszerte állami, egyházi és civil fenntartású szociális intézményekbe, ahol már nagyon várták a védekezéshez szükséges eszközöket. A maszkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat ajánlotta fel az intézmények számára.

Budapest, Gödöllő, íœllő, Derecske, Őrbottyán, Tápiószentmárton, Nyí­regyháza, Nyí­rtelek, Debrecen, Nyí­radony, Borsodivánka, Miskolc, Mohács, Pécs – a Harley-Davidson Budapest Chapter tagjai, közel 20 motoros 3 610 kilométert megtéve járták be az országot és összesen 25 intézménybe sikerült eljuttatniuk a védőeszközöket.

A Magyar Református Szeretetszolgálat levélben fejezte ki köszönetét:

„Ezúton szeretnénk a Harley-Davidson Budapest közösségének megköszönni azt a gyors és hatékony segí­tséget, amivel a vészhelyzet idején segí­tettétek Szeretetszolgálatunk küldetését. Hála Nektek, a ví­rus elleni védekezést segí­tő adományok mindenhová odaértek.”