5. Mentőmotoros Nap információk

Mivel ez (már!) az 5. Nap, egy picit jubileumi, ezért szerettük volna, ha egy picit más, ha tényleg egy felejthetetlen élményt ad Nektek! Megmozgattunk eget-földet és lelkes Segí­tőnkkel az idén is megszerveztük a Napot, egy nem mindennapi helyszí­nt találva az eseménynek!

Múlt héten elindí­tottuk a regisztrációt, elindult a jelentkezés, mára már összeállt a végleges úvonal is (ITT elérhető)
Viszont ami nagyon fontos! Kérünk Benneteket, hogy aki részt szeretne venni, mielőbb regisztráljon az eseményre, mert viszonylag pontos létszámadatra lesz szükségünk az étkezés terén.

A regisztrációs felület ITT érhető el.

(Ne felejtsétek el a regisztrációt követően kapott e-mail segí­tségével véglegesí­teni a jelentkezéseteket!)

Rövid programismertető: augusztus 11-én reggel 8 órától lesz gyülekező a szokásokhoz hí­ven Budapesten a Hősök terén. Innen 9 órakor veszi kezdetét a motoros túra, melynek a teljes úvonalán “vigyáznak ránk” az idén is az ORFK motoros rendőrei és a motoros polgárőrök.

Most is egy tematikus túrával készülünk. A tervezett pihenőhelyen lesz lehetőség egy kis elmélyülésre a festői szépségű Péliföldszentkereszten, mindenki elsétálhat és felfrissülhet a forrás vizétől és élvezheti a Szaléziak vendégszeretetét. Továbbindulva egy téridő ugrást hajtunk végre és megérkezünk a Vadnyugatra! 🙂 Császáron Henryx City-ben fogunk egy finom ebédet elfogyasztani, mely mindenki számára ingyenes, de a tavalyi évekhez hasonlóan a becsületkasszába dobott összeggel belátásotok szerint támogathatjátok a rendezvény sikeres lebonyolí­tását. Ebéd után következnek a már jól megszokott programok: a tombola során az idén is rengeteg nagyértékű ajándékot fogunk kisorsolni, mindenképpen érdemes segí­tőinktől tombolaszelvényeket vásárolni a nap folyamán! És persze az esemény fénypontját a hely szellemének megfelelő mentési bemutató adja ezútal is. Mint mindig, legyen ez most is meglepetés!

A részvételi feltételek hasonlóak az előző évhez. A regisztrációs felületen láthatjátok majd, hogy egy jelképes részvételi dí­jhoz kötött a túrán való részvétel /1000 Ft/fő/, mely fedezi a szervezési és egyéb felmerülő költségeket.

Ne felejtsetek el mielőbb regisztrálni, tartsatok velünk Ti is az 5. Mentőmotoros Napon! Motorozzatok Mentőmotorosokkal!