2014, ahogy a Triumph képzeli

A jövő évi Bonneville modellek, a Thruxton és a Scrambler az új szí­nek mellett némi ráncfelvarrást is kapott.

A Bonneville esetében a 865 köbcentis párhuzamos kéthengeres blokkhoz nem nyúltak, a 2014-es modell egy 17 collos első felnit, alacsonyabb ülésmagasságot (740 mm), újratervezett kipufogót, tank feliratot, valamint új szí­neket (fekete, ezüst, fehér és kék) kapott a ráncfelvarrás jegyében. A hengerek és hengerfej a 2014-es Bonenville-ben esztergált hűtőbordával és minimálisra csökkentett olajhűtő csövekkel bí­r, í­gy emeli ki a klasszikus brit kéthengeres blokkot. Az ülésen is alakí­tottak, a jobb ergonómiai tulajdonság mellett már a hátsó kapaszkodó is szériatartozék.

 

A Bonneville T100 fehér/arany és fekete/piros fényezéssel kerül a piacra. Újí­tások rajta a hangosabb kipufogó, a hátsó kapaszkodó és a szériatartozék láncvédő. A T100 Black nevű verzión nem túl meglepő módon szinte minden fekete.

 

 

A 2014-es Triumph Thruxton feketében és zöldben készül, az új alumí­nium felnik mellett egy sportosabb üléspozí­ciót, krómozott láncvédőt, állí­tható hátsó felfüggesztést, hangosabb kipufogót és szí­nben egyező szélvédőt mondhat magáénak.

 

 

És végül, de nem utolsó sorban a Scrambler is megújult, feketébe öltöztették az apró alkatrészeket és kényelmesebbé varázsolták az ülését, amin most már egy domború Triumph logó is dí­szeleg. Elérhető szí­nek: kék, ezüst/piros.

 

 

Az új modellek szeptember 1-jétől lesznek elérhetők Nagy-Britanniában 2,2-2,6 millió forintnyi angol fontért.