Téli alsóruházat – Ha hideg van

A téli motorozás kulcsa a megfelelő hőérzet kialakí­tása. Nincs olyan motoros ruha, melynek komfortját ne lehetne fokozni néhány ügyes kiegészí­tővel. A végtelen hazai választékból válogattunk.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk

Tucano Urbano Sharpei

Az akril és poliamid alapanyagú Sharpei alapötlete ott lapul nagyanyáink fejében csak nem mind tudja megkötni. A multifunkciós fej és nyakvédő főként városi motorozáshoz és robogózáshoz ajánlható és mivel több szí­nben is létezik, nemtől függetlenül bárki viselheti.

ír: 6000 Forint a Motorline Kft.-nél

nem publikus galéria Téli aláöltözõk

Bikers Warm Socks

37-től 47-es lábméretig terjed a Bikers téli motoros zoknijának méretskálája. Akivel már előfordult, hogy az egyébként négy évszakosnak hitt túracsizmája menthetetlenül áthűlt, az tudja, milyen jó szolgálatot tehet egy ilyen kiegészí­tő a leghidegebb napokban. A Windstopper bélésű termozokni kiengedi az izzadtságot, de elszigeteli a hideget az egyik legfázékonyabb testrésztől.

ír: 8990 Forint, Forgalmazó: Motoroázis Kft.

nem publikus galéria Téli aláöltözõkHelly Hansen HH One

Sok társához hasonlóan ez a női aláöltöző is kétrétegű, a Helly Hansen LIFA nevű belső szövetéből és poliészter külső rétegből áll. A test kipárolgásainak elvezetése mellett gátat szab az átfázásnak és mindezt csinosan teszi.

Forgalmazója a Helly Hansen Westend, ára 13990 forint.

Spyke Look

Mindenféle motorozási stí­lushoz ajánlja galléros aláöltöző pólóját a Spyke. A Look Coolmax légáteresztő szövetből készült, elvezeti az izzadtságot és mivel derékrésze rugalmas hatékonyan szigeteli el a hideget a motoros testétől.

íra 17500 forint az Euromotor Kft.-nél.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk
nem publikus galéria Téli aláöltözõkBikers Necker Plus

A motoros legfőbb téli ellensége a hő veszteség. Hiába a jó kialakí­tású motoros kabát, ha az állandóan mozgó nyaknál valahogy mégis bejut a menetszél. Ez ellen nyújt védelmet a Bikers Windstopper bélésű nyakvédője is, melyet patentokkal és állí­tható nyakpánttal rögzí­thetünk és í­gy védhetjük vele a nyakunkat egészen a szegycsontunkig.

A termék ára 7400 forint a Motoroázisnál.

RMC maszk

A hideg elleni védekezés alapesete ez a pamut maszk. Használata egyszerű és már csak higiéniai okokból is ajánlatos.

íra: 990 forint az RMC Kft. üzleteiben.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk
nem publikus galéria Téli aláöltözõkB-Star PR4 EVO

Különcnek számí­t ez a neoprén alapanyagú, gél töltésű protektoros térdmelegí­tő. Beépí­tett keményprotektora mellett, hirtelen mechanikai hatásokra felkeményedik í­gy használat közben kényelmes, éles helyzetben pedig véd. A B-Star terméke tépőzárral rögzí­thető és S-2XL mérettartományban.

Elérhető az RMC üzleteiben, ára: 8.990 forint

Forcefield Tornado + kesztyű

A Forcefield szél és hidegálló Defendernek anyag felhasználásával készí­ti ezt a ví­zlepergető, lélegző membránt tartalmazó termo kesztyűt. Az antibakteriális és antiallergén alapanyagú termék viselésével fokozhatjuk megszokott motoros kesztyűnk képességeit a legzordabb időkben.

íra: 7050 forint a márka hazai forgalmazóinál.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk
nem publikus galéria Téli aláöltözõkTucano Urbano Polo Nord Lady

Elasztikus anyagból készült és a mellkas, kar illetve lábrészen Windbraker termobetéteket varrtak a Tucano Urbano kétrészes modelljébe. A Motorline üzleteiben kapható könnyű alapanyagú, kifejezetten nőknek szánt téli kiegészí­tő nem engedi befülledni a testet, mosás után pedig gyorsan szárad.

ír(felső+alsó): 23500 forint

nem publikus galéria Téli aláöltözõkLong John alsóruha

Az alsóruhák retro vonalát képviseli ez a western stí­lusú, egyrészes öltözék. Akinek nem kell több, mint még egy pamutréteg a motoros ruha alá, az megtalálhatja számí­tását a Wild West Store termékével.

íra: 16900 Forint