Sportosra hangolják a BMW új kiadását

A BMW R 1200 R a boxer sorozat tagja, népszerűségét110 lóerős motorblokkjának, agilitásának és klasszikus formatervezésének köszönheti.

A „DarkWhite” különkiadás esetében a BMW az R 1200 R sportos oldalára helyezte a hangsúlyt, arra, ami a boxermotorokkal hajtott BMW roadstereket mindig is jellemezte. A különleges modell halvány fehér fényezése és a hajtáslánc, valamint a kerekek fekete szí­ne közti ellentéttel a modell a dinamizmust hangsúlyozza.

 

 

Az aszfaltszürke váz, a matt fekete lengővilla, hajtóműház és háromszög-lengőkar, valamint a feketére galvanizált első villa együttese exkluzí­v összképet kölcsönöz a különleges kiadású motornak. A sport szélterelő kialakí­tása csökkenti a légellenállást a motoros sisakja és felsőteste körül, miközben az alapfelszereltség részeként kí­nált sportülés biztosí­tja az összhangot a motorkerékpárral.

A BMW R 1200 R „DarkWhite” különkiadás számos tartozékkal és opcionálisan rendelhető extrával is felszerelhető, a tulajdonos egyéni igénye és í­zlése szerint.

A speciális modell októbertől kapható, alapára 4 212 800 Ft (íFA-val és regisztrációs adóval).