Sebestyén Peti ismét a pályán

Hétvégén Magny-Cours ad majd otthont a VB idei nyolcadik versenyhétvégéjének. Sebestyén Peti a korábbi három forduló tapasztalatai után óriási motivációval érkezik csapatával egy számára jól ismert pályára.

A navarrai balszerencsés hétvége után újult erővel vág bele Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team a francia futamnak. A Navarrában megszerzett adatok alapján úgy tűnik sikerült a csapatnak egy megfelelő alapbeállítást találni Peti számára, amivel a mostani hétvégén előrelépést remélnek.

2021 FIM Superbike World Championship, Round 06, WorldSSP, Navarra, Spain, August 20-22, 2021

Alig várom, hogy újra a motoron legyek! Meggyőződésem, hogy a navarrai második versenyen találtunk néhány kulcsfontosságú megoldást a beállítások tekintetében, ezért nagyon izgatott vagyok. Magny-Cours egy olyan pálya, amit nagyon szeretek és ahol jó eredményeket értem el korábban. Biztos vagyok benne, hogyha folytatjuk a munkát a megfelelő irányba, akkor nagyot tudunk lépni. Ami engem illet, minden tőlem telhetőt megtettem, mind a fizikális mind a mentális felkészülésemben, hogy a lehető legjobb állapotban érkezzek meg.” – mondta el a HUMDA pilótája.