Ruhaujdonságok

Lássuk milyen termékekkel tehetjük a motorozást még biztonságosabbá és kényelmesebbé.

GIVI dobozrendszer és plexi:
íme a GIVI által felvértezett Suzuki SV 1000 „Grand Turismo”, mely 52 literes hátsó és 41 literes duplafalú oldaldobozokkal rendelkezik, darabonkénti terhelhetőségük pedig közel 10 kg. Található még rajta magasabb és „pörge” felső részű túraplexi, mely szélmentes utazást tesz lehetővé még a nem hasalós üléspozí­cióban is.

Forgalmazó: SHOX íruház

Tel.: 439-0554

íra: (dobozrendszer): 214790 HUF-tól

                         (plexi): 20390 HUF

AGV  Stealth bukósisak:
   A Daystar sisak 2005-ös leváltására az AGV elkészí­tette Stealth fantázianevű – a kapott adatok alapján – abszolú í­géretes utódját. A kétféle méretű ACF kompozit héjjal készülő termék dinamikus ventillációs szellőzőrendszerrel rendelkezik, mely az eddigiektől nagyobb hatásfokú páraelvezetést eredményez. A kivehető és mosható „dry comfort” bélés antibakteriális réteggel van ellátva, ezáltal csökkentve a verejtékezés mértékét. A plexi – mely természetesen orrvédőt is takar – anyagát tekintve fokozottan karc- és páramentes, rögzí­tése pedig takarólemez nélküli gyorszáras megoldás a prémium-kategóriához méltóan. Cseréje természetesen segédeszköz – szerszám – nélkül történik. A sisak szí­ja szintén gyorszáras.

Forgalmazó: SHOX íruház

íra: szí­nes:      79900 HUF

                           egyszí­nű: 69900 HUF

SHOX Motard textil ruha:
A SHOX új kategóriát teremtett Motard elnevezésű kétrészes textil sportruházatával. A Cordura lélegző membránnal készülő, kicipzárazható thermobélésű (dzsekiből és nadrágból egyaránt) termék egyesí­ti magában a speed és Cordura ruházat kiváló tulajdonságait, mely természetesen teljes kivehető protektorkészlettel (könyök, váll, gerinc, csí­pő, térd + sí­pcsont) illetve térdnél és könyöknél bőr erősí­téssel rendelkezik. Mint már nevéből is kiderülhetett és számos stretch betétjénél fogva supermoto célokra is kiválóan alkalmas.

íra: 54900 HUF

TRACE TX-1 krosszcsizma:

Új olasz márkával bővült a motoros lábbelik hazai piaca. A TRACE mindhárom jelentős kategóriában (speed, túra, krossz) magas minőségi szí­nvonalú csizmákat állí­t elő. A képen látható TX-1 felnőtt krosszcsizma – merthogy TK-1 tí­pusnéven készül gyermekeknek is – legfontosabb jellemzői: duplavarrott talp, inox spitzvas, perforált és higiéniailag kezelt pamut bélés, vádliközépnél flexibilis betét, 4 darab cserélhető és személyre szabható csat csizmánként, teljes sí­pcsont- és lábfejvédelem.

Forgalmazó: SHOX íruház

íra: 41600 HUF

Shot Sisak:
A bukósisakok policarbonátból készülnek. A belsők kivehetőek, moshatóak és antiallergikus anyagból készülnek. ír: 29 900 Ft

Forgalmazza: a Motorparts

Tel: 20/974-5837, 1/424-1796

 

Shot Contact & Flexor Ruházat (felső, nadrág, kesztyű):
Alapanyaga 1680D nagyteherbí­rású nylonszálak, melyeket 1000D Cordura első-hátsó betétekkel megerősí­tettek a tartósságért. Hő-és kopásálló Shoeller Carbon-Kevlár tripla erősí­tett szövéssel látták el a belső térdoldalon, ill. lélegző belső béléssel. Mozgás-komfortot garantáló PVC védőpanelek és a bőví­tett szabás teszi kényelmesebbé. ír: érdeklődésre.

Forgalmazza a Motorparts

Orina Big Size Memphis
Túra kabát azoknak, akik nem éppen darázsderekúak – 150 cm-es derékbőségig – és a súlyuk sem éppen pehely 130-140kg-ig. Jellemzői: Teccon 600-as rendkí­vül strapabí­ró anyagCCF protektorokkal, illetve Easa Foamgerincvédővel, kivehető termo-bélkéssel Nibo klí­mamembránnal, HEFATEX kopásálló betéttel.

Méretei 4 XL-8 XL

íra: 55 000 Ft.

Forgalmazza a Molnár Motor és Kerékpár

Tel.: 1/403-5706

Orina Sunshine dzseki
Könnyű nyári darab Teccon Lite anyagból (szél- és ví­zálló). Nibo klí­mamembránnal, CCF protektorokkal, Easa Foam gerincvédővel, lecippzárazható ujjakkal. A kivehető bélés önállóan is hordható.

íra: 55 900 Ft

Forgalmazza a Molnár Motor és Kerékpár