Régi vágású nehézfiúk

Az Iconnál indulásuk óta nagyon érzik a stí­lust. A kezdetektől fogva látványos videókkal és izgalmas épí­tett motorokkal hí­vják fel motoros ruháikra a figyelmet. Az Iron Lung a legfrissebb darab.

Motorok Icon 1000 Iron Lung
Kattintson a képre a galériához!


Az oregoni motoros ruházati cég custom motorral állt elő az ünnepekre, az Icon 1000 „Iron Lung” Sportsterrel. Egy főhajtás azok előtt a motorok előtt, amiket a Harley-Davidson épí­tett a ’70-es években, amikor versenyzéssel is foglalkoztak.

 

Motorok Icon 1000 Iron Lung

 

Az 1991-es Harley-Davidson Sportster 883 erőforrására épülő Iron Lungot 1200 köbcentisre növelték, ezért Supertrapp kipufogót szereltek rá, hogy könnyebben lélegezzen. Az elejét lejjebb helyezték és szélesí­tették, hátul custom alvázat találhatunk Progressive 970 lengéscsillapí­tóval.

 

Motorok Icon 1000 Iron Lung

Ahhoz, hogy az Iron Lung vizuálisan is működjön, az Icon szélesebbé tette a burkolatokat, í­gy egészében bulldog hatásúvá válik: alacsony és széles. Két helyi, portlandi cég is besegí­tett: a festést a Garage 31 készí­tette, a custom ülés pedig a  New Church Moto műve.

 

Motorok Icon 1000 Iron Lung

 

Mindez nagyon szép, de működött is? Az Icon meglehetősen őszintén és szimpatikusan nyilatkozott a kipróbálásáról. Kezelhetősége megkérdőjelezhető volt, de ezt biztos fellépése ellensúlyozta. Tüzesnek tervezték, de szó szerint az lett: próbamenetén kigyulladt. Sebaj, minden kijaví­tható, és a 2014-es tavasz Icon 1000 ruhakollekciójához mindenképp nagyon jól fog kinézni.